CORONA maatregelen VEEL GESTELDE VRAGEN

6731A795-108D-48EC-B80A-F442282B1D7D

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden:

- TOT WANNEER IS BOHO ATELIER GESLOTEN?
Het atelier is gesloten voor alle workshops tot en met 30 juni 2020.  Alle zomerworkshops gaan normaal gezien door , tenzij er nieuwe maatregelen bijkomen.Iedereen wordt persoonlijk per mail tijdig verwittigd.

- WAT GEBEURT ER MET DE WORKSHOPS.We zijn niet in de mogelijkheid om iedereen terug te betalen, maar we bieden volgende compensatiemogelijkheden:

A. LOPENDE WORKSHOPS TUSSEN januari-juni 2020:
1/ Ben je gestart met een workshop die niet afgewerkt is :  dan heb je een mail ontvangen. Je ontvangt 20% korting voor een toekomstige workshop naar keuze. Deze bon is geldig tot 01/07/2021.  Keuze gevonden? Schrijf je dan zo spoedig mogelijk in, want vol= vol!
2/ Iedereen kan ONLINE hulp krijgen bij uw projecten.
- NAAIPROJECTEN: Tot 12 juni kan je persoonlijk hulp bij je naaiprojecten krijgen
Contact: Katrien Klausing, tel 0486 964 997 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- BREI- EN HAAKPROJECTEN: tot 30 mei kan je persoonlijk hulp bij je brei- en haakprojecten krijgen
Contact : Lieselot Rosseel, tel 0497 37 04 82‬ of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We werken het liefst met FaceTime zodat we alles goed kunnen volgen op het scherm, en ook voortonen.
MAAK HIER AUB GEBRUIK VAN! Het werkt goed bij iedereen!

B. NIEUWE NIET GESTARTE WORKSHOPS tussen April-Juni 2020:
- Ben je ingeschreven voor een workshop STARTERS NAAIEN OF OPEN ATELIER NAAIEN die niet gestart is, dan heb je een mail ontvangen met nieuwe keuzemogelijkheden
Workshops in de toekomst.Heb je de mail niet ontvangen? Doorzoek eerst je Spam of Junk mail. Of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We vernemen van jou graag zo snel mogelijk je keuze : first come, first served en vol=vol.

- WAT DOET BOHO VOOR IEDERS VEILIGHEID? 
We plannen alle toekomstige Naaiworkshops met een MAXIMUM van 7 cursisten zodat we steeds op veilige 1,5 m afstand van elkaar kunnen werken en er ruimte en frisse lucht genoeg is voor iedereen! Voor andere workshops als Breien, Haken, Patroonaanpassingen en Macramé zullen we een maximum van 6 cursisten toelaten.  Daarenboven zal er steeds ontsmettingsmateriaal voorhanden zijn. Alle materiaal zal na elke workshop volledig ontsmet worden zolang het opgelegd wordt door de overheid.
Wat als er een 2e lockdown komt? In dit geval zal iedereen de workshops kunnen inhalen, op een latere datum in het atelier tenzij online.
Daarom staan de workshops vanaf Januari 2021 nog niet op de website.


We danken jullie voor jullie begrip, 
We kijken er halsreikend naar uit om jullie binnenkort terug te zien!
Zorg goed voor elkaar!

Het BoHo Team