CORONA - VEEL GESTELDE VRAGEN


  • CORONA- PROOF:

- Alle workshops gaan door met een max. aantal deelnemers zodat we steeds op veilige 1,5 m afstand van elkaar kunnen werken en er ruimte en frisse lucht genoeg is voor iedereen! 
- Er is steeds ontsmettingsmateriaal om je handen te onstmetten, alle materiaal wordt na elke workshop volledig ontsmet en het atelier wordt verlucht.
- Je draagt een mondmasker als je je verplaatst en de 1,5 meter afstand niet kan garanderen.
- Ben je ziek, of ben je positief getest op Corona, blijf dan zeker thuis! graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. zie ook Algemene Voorwaarden

  • WAT ALS er een nieuwe lockdown komt? In dit geval zal iedereen de workshops kunnen inhalen op een latere datum en kan je ondertussen (voor de naai- , brei- en haak workshops) online persoonlijke hulp op maat begeleiding krijgen via de online Facebookgroep BoHo Atelier Sewingonline

  • WAT GEBEURT ER MET DE GEMISTE WORKSHOPS TUSSEN 14 MAART EN 12 JUNI 2020:
A. Workshops die gestopt zijn  januari-juni 2020:
Ben je gestart met een workshop die niet verdergezet werd :  dan heb je een mail ontvangen. 
Heb je de mail niet ontvangen? Doorzoek eerst je Spam of Junk mail. Of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
1/​ Je ontvangt 20% korting voor een toekomstige workshop naar keuze. Deze bon is geldig voor gebruik tot 01/07/2021. Dus ook voor een workshop na juli 2021. Let op:  vol= vol!
2/ ONLINE hulp zodat je thuis verder aan je project kan werken : zie mail van 16 mei 2020.
B. NIEUWE geannuleerde workshops tussen April-Juni 2020:
Was je ingeschreven voor een workshop STARTERS NAAIEN OF OPEN ATELIER NAAIEN die niet gestart is, dan heb je een mail ontvangen met een tegoedbon en nieuwe keuzemogelijkheden Workshops in de toekomst.
We vernemen van jou graag zo snel mogelijk je keuze : first come, first served want vol=vol.
Heb je de mail niet ontvangen? Doorzoek eerst je Spam of Junk mail. Of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.