Patroontekenen

patroontekenenmaat

Workshops Patroontekenen onder deskundige leiding van Netty Neus, ervaren docente.
Hiervoor is basiskennis naaien is vereist.

PATROONAANPASSINGEN 2020-2021
Nieuwe reeks van 2 workshops : basiskennis naaien vereist,
voor iedereen
 met verschillende maten, een figuur dat afwijkt van de pasklare maten, bijv bovenlichaam mt 42 en onderlichaammt 38 of omgekeerd,  een korter bovenlijf, lange of korte benen, smalle schouders & brede heupen etc...je leert hoe je maten kan aanpassen en kleine of ingrijpende veranderingen aanbrengt aan je patroon, zodat je een perfect patroon voor jouw lichaam bekomt! We werken met een basispatroon vd jurk in ware grootte die je naar jouw figuur leert aanpassen. Daarnaast komen er talrijke variaties en mogelijkheden aan bod: boeiende workshop!!

Deze korte maar intensieve workshops zijn ideaal voor als je kleding wenst te ontwerpen, voor jezelf en/of voor anderen, ook ideaal als ondersteunende cursus voor studenten Mode/Textiel of mensen die in het vak zitten.

PATROONTEKENEN :
- DE ROK (
basiskennis naaien is noodzakelijk) : Je leert je maat te nemen, en vertrekt hieruit om een perfect patroon te tekenen van de basisrok, die je zal moeten maken in proefstof. Verschillende modellen en variaties naar keuze komen aan bod in deze boeiende reeks workshops, waarna je volledig zelf aan de slag kan en je eigen ontwerpen realiseren! ; deze cursus is zeer interessant voor wie wil ontwerpen, en zeer nuttig voor studenten Mode/Textiel.(basiskennis naaien vereist)
- DE LANGE BROEK : Goede kennis naaien en basiskennis Patroontekenen (De Rok) zijn vereist.
je leert de rechte lange broek en de jeansbroek tekenen, je zal het basismodel thuis moeten naaien in die periode, tijdens de lessen worden correcties aangebracht, verschillende variaties komen aan bod tijdens de lessen, 

Opleiding of cursus Startdatum Prijs per persoon Max. deelnemers Ingeschreven Aantal plaatsen Inschrijven
Patroonaanpassingen : maandagavond 1 en 15 februari 2021 01-02-2021 85€ 6 3 3

Wij accepteren geen inschrijvingen meer