Inloggen

PATROONTEKENEN

Workshops Patroontekenen onder deskundige leiding van Netty Neus, die jarenlang ervaring heeft als docent.

Hiervoor is basiskennis naaien is vereist. Deze korte maar intensieve workshops zijn ideaal voor als je kleding wenst te ontwerpen, voor jezelf en/of voor anderen, ook ideaal als ondersteunende cursus voor studenten Mode/Textiel of mensen die in het vak zitten.

Patroontekenen gaat 2 wekelijks op dinsdagmiddag door van 1330-1630u.

Dit schooljaar zijn er 2 reeksen: De Rok/de basis en als vervolgreeks: De Jurk/Bloes .

- DE ROK (basiskennis naaien is noodzakelijk) : Je leert je maat te nemen, en vertrekt hieruit om een perfect patroon te tekenen van de basisrok, die je zal moeten maken in proefstof. Verschillende modellen en variaties naar keuze komen aan bod in deze boeiende reeks workshops, waarna je volledig zelf aan de slag kan en je eigen ontwerpen realiseren!

; deze cursus is zeer interessant voor wie wil ontwerpen, en zeer nuttig voor studenten Mode/Textiel.(basiskennis naaien vereist.)

- KINDERKLEDIJ (0 tot 12j) (basiskennis naaien vereist.) Je leert kinderkledij ontwerpen voor meisjes en jongens!

- DE BLOES/JURK  (basiskennis naaien/patroontekenen de Rok vereist) Vanaf basispatroon van het bovenlijf op maat leer je verschillende modellen jurken, topjes en bloezen ontwerpen,

- DE LANGE BROEK : OPGELET: GOEDE KENNIS NAAIEN EN  BASISKENNIS PATROONTEKENEN (DE ROK) ZIJN VEREIST.
je leert de rechte lange broek en de jeansbroek tekenen, je zal het basismodel thuis moeten naaien in die periode, tijdens de lessen worden correcties aangebracht, verschillende variaties komen aan bod tijdens de lessen,

 

Evenement Datum Lokatie Prijs per persoon Capaciteit Geregistreerd
Patroontekenen : De Jurk/bloes dinsdagmiddag 29 jan t/m 26 maart 2019 29-01-2019 BoHo Atelier 190€ 8 5
Er is geen lijst beschikbaar.