Inloggen

2018-2019

Alle prijzen zijn inclusief gebruik van het volledig ingericht naaiatelier met grote kniptafel, naai-, overlock- en coverlockmachines, naaibenodigdheden (scharen, spelden, patroonpapier....), een bibliotheek vol patronen, boeken, paspoppen en deskundige begeleiding en advies.  De prijzen zijn incl.verzekering, 21% BTW.

PRIJS

- Open Atelier Naaien (basiservaring vereist):

- 12,- €/uur, reservatie min. 2 uur per sessie: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- 10,- €/uur vanaf 10 uur*,

* + eenmalige 5 euro administratiekost.
Prijzen voor de Workshops : Starters Naaien, Open Atelier Naaien, Breien, Haken, Patroontekenen, Tienerworkshops Naaien :  worden aangegeven bij de betreffende workshops: de prijzen zijn afhankelijk van totale duur van de workshops.

==> zie http://www.boho.be/index.php/boekingen

heb je problemen met online betalen, dan kan het ook met overschrijving, contacteer ons eerst met vermelding van de gewenste workshop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BUTTONMACHINE HUREN?
Buttonmachine : huur eens een buttonmachine voor uw feestjes, communies, BBQs,
Voor een zacht prijsje kan je de machine huren voor een weekend, of per week, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ATELIER HUREN?

Het Atelier kan ook gehuurd worden door organisaties of verenigingen, of we stellen een programma op maat voor u, contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er is geen lijst beschikbaar.