Inloggen

Prijzen 2016-2017

Alle prijzen zijn inclusief gebruik van het volledig ingericht naaiatelier met grote kniptafel, naai-, overlock- en coverlockmachines, naaibenodigdheden (scharen, spelden,....), een bibliotheek vol patronen, patroonpapier, paspoppen en deskundige begeleiding en advies.  De prijzen zijn incl.verzekering, 21% BTW.

Prijzen voor Open Atelier Naaien (basiservaring vereist):

- 12,- €/uur, reservatie min. vanaf 2 uur per sessie. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- 9,- €/uur vanaf 10 uur*,

- 8,- €/uur vanaf 20 uur*

* + eenmalige 5 euro administratiekost.
Prijzen voor de Workshops : Starters Naaien, Open Atelier Naaien, Breien, Haken, Patroontekenen, Tienerworkshops Naaien : Deze staan steeds aangegeven bij de betreffende workshops: de prijzen zijn afhankelijk van totale duur van de workshops.

==> zie http://www.boho.be/index.php/boekingen

heb je problemen met online betalen, dan kan je ook met overschrijving, contacteer ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BUTTONMACHINE HUREN?
Buttonmachine : huur eens een buttonmachine voor uw feestjes, communies, BBQs,
tegen een zacht prijsje kan je de machine huren voor een weekend, of per week, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Atelier kan ook gehuurd worden door organisaties of verenigingen, of we stellen een programma op maat samen voor u, contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief :