Inloggen

De Algemene voorwaarden

1. Reservaties en inschrijvingen zijn niet omkeerbaar, natuurlijk willen we ons flexibel opstellen en zijn verschuivingen mogelijk, mits minimum 14 dagen op voorhand te bespreken en mits beschikbare plaatsen. Vervanglessen zijn enkel mogelijk indien ten laatste 4 dagen op voorhand gecommuniceerd per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan bekijken we samen de mogelijkheden om de datum en uren te verplaatsen. Er worden geen lessen of uren meegenomen naar een volgend trimester of schooljaar.

Bij annullatie door ziekte van jezelf of een familielid, kan je je les inhalen mits het voorleggen van een geldig bewijs via email.

Bij laattijdige of geen verwittiging bij afwezigheid - binnen de 4 dagen voorafgaand aan de afspraak - vervalt uw plaats/afspraak en is er geen terugbetaling mogelijk.  Er zijn geen inhaalworkshops voorzien indien je een workshop mist  te laat of niet afzegt via mail. Natuurlijk doen we er alles aan om samen het project af te werken binnen de geplande workshopreeks.

Annulatie van uw inschrijving wordt enkel geaccepteerd mits u ons minimum 14 dagen voor de startdatum van uw workshop hiervan op de hoogte gebracht hebt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. èn indien de plaats ingenomen kan worden door iemand anders. Dan ontvangt u uw deelnemingsgeld terug min 10% transactie- en annulatiekosten van het totale bedrag.

In geval een foutieve inschrijving en betaling, doen we er alles aan om dit ongedaan te maken en om de betaling zo spoedig mogelijk terug te storten, in mindering van de transactie- en administratiekosten van 10% op het totale bedrag.

2. In de prijs inbegrepen: deelname workshop of atelier, verzekering, 21% BTW, 4 % transactiekosten en gebruik van alle materiaal in BoHo Atelier aanwezig als naaimachines, overlockmachine, stikzijde, naaigerief, patroonpapier, tekenmateriaal,  boeken, patronen.Extra materiaal als knopen, elastieken, ritsen, vlieseline zijn tegen betaling ter beschikking.Stoffen zijn niet inbegrepen in de prijs en breng je zelf mee.

3. Alle materiaal eigendom van Boho Atelier dat in het atelier gebruikt wordt, blijft in BoHo Atelier.

4. Het Atelier is niet verantwoordelijk voor verlies, of schade aan het materiaal van de klanten en cursisten.  Indien schade aan materiaal of machines van Boho Atelier bij gebruik door de cursisten of klanten, wordt een borgsom van 100 euro gevraagd voor de herstellingen. Deze som wordt dan in mindering gebracht van het uiteindelijke bedrag van de factuur en aangerekend aan de betrokken persoon. 

5. De minimum leeftijd voor tienerworkshops is 10 jaar, maximum is 17jr, wie z'n kind dat onder de 10 jaar inschrijft voor een tienerworkshop riskeert z'n plaats te verliezen,

Vanaf 18jr ben je welkom bij de volwassenen ; )

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief :